Teknologi og endring

 • Mobilitet

  Kunnskap for hånden — alltid

  Mobilteknologi har flyttet læreprosesser fra klasserommet og ut i øyeblikket.

  Gjennom smart-telefonen har man hurtig tilgang til informasjon og vi vet hvordan man utnytter teknologien for å utvikle virksomheten. Vi tilbyr apper, multimedia og sosiale læringsaktiviteter for onboarding av nye medarbeidere, fagopplæring, personlig utvikling og samhandling.

 • Forfatterverktøy

  Skreddersy digitale opplæringsprogrammer

  Alle organisasjoner har en kjernekompetanse, men hvordan kan den ivaretas på best mulig måte?

  Vi tilbyr Mohive, det raskeste og mest brukervennlige forfatterverktøyet på markedet. Med Mohive kan egne eksperter dokumentere organisasjonens kjernekompetanse. Slik forblir kompetansen i organisasjonen uavhengig av om nøkkelpersonell forsvinner.

  Gjør dine medarbeidere til engasjerte lærere og deltakere! Skap spennende og varierte kurs ved hjelp av interaktive oppgavemaler. Mohive lages i responsivt design og tilpasser seg de flatene du ønsker at deltakerne skal lære på. Brukergrensesnittet er både forståelig og intuitivt.

  mohive-800px.jpg

  Ønsker du å vite mer om Mohive? Ta kontakt for en demonstrasjon.

 • Teknologistøttet organisasjonsutvikling

  Organisasjonens eget digitale universitet

  Teknologi og organisasjonsutvikling henger tettere sammen nå enn noen gang, og det er store gevinster å hente ved å ta i bruk teknologi på en hensiktsmessig og kostnadseffektiv måte. Vi ivaretar både organisasjonens utviklingsbehov og den enkelt ansattes motivasjon for å gjøre en forskjell.

  Som partner til CrossKnowledge har vi tilgang til et internasjonalt kunnskapsnettverk og de siste fremskritt på teknologi, læring og utvikling. Med CrossKnowledge' digitale læringsportal får bedriften sitt eget universitet og dere kan nå ut til hele  virksomheten med oppdatert kunnskap. CrossKnowledge rikholdige kurskatalog består av mer enn 17.000 læringsmoduler på 16 ulike språk. Modulene er utviklet av de fremste ekspertene i verden innenfor strategi, lederskap, administrasjon, salg og kommunikasjon.

  Ønsker du å vite mer om CrossKnowledge? Ta kontakt for en demonstrasjon.